NIEUWS PAGINA

Nieuw tenways e-bikes

Met trots mogen we de elektrische fietsen van Tenways verwelkomen tot ons assortiment. Tenways levert een zeer hoogwaardig product voor een enorm scherpe prijs. Ook kwalitatief zijn deze fietsen een goede keuze zoals hieronder te zien is in een review van Bright: Verder over wat wij vinden van deze prachtige design e-bikes: Minimalistische design e-bikes … Nieuw tenways e-bikes Lees verder »

Nieuwe fietsenmaker in leek!

Fiets vooruit gaat zich naast de webshop van verkoop van nette tweedehands fietsen/groot assortiment aan onderdelen en accessoires meer focussen op onderhoud en reparatie. De vraag hierom was groot. Vanaf nu is het dus mogelijk om ook alle dagen van de week reparatie in te plannen! We maken geen onderscheid aan merken hierdoor bent u … Nieuwe fietsenmaker in leek! Lees verder »

Bedankt voor 2022 op naar 2023!

Fiets vooruit wil iedereen bedanken voor vertrouwen in Fiets vooruit van het heden en voor in de toekomst! Ook wensen wij iedereen vrolijke kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar! Daarnaast zijn wij tijdens de feestdagen gewoon geopend op afspraak. Mocht u last minute nog opzoek zijn naar een fiets voor aankomende borrels staan er nog … Bedankt voor 2022 op naar 2023! Lees verder »