Nieuw tenways e-bikes

Met trots mogen we de elektrische fietsen van Tenways verwelkomen tot ons assortiment. Tenways levert een zeer hoogwaardig product voor een enorm scherpe prijs. Ook kwalitatief zijn deze fietsen een goede keuze zoals hieronder te zien is in een review van Bright:

Verder over wat wij vinden van deze prachtige design e-bikes:

Minimalistische design e-bikes voorzien van nieuwe technieken. Een single speed e-bike met de meest natuurlijke ondersteuning waar jaren ontwikkeling in zit. De ondersteuning is zo natuurlijk dat er geen versnellingen nodig zijn de Mivice motor geeft exact het gewenste ondersteuning naar maten van kracht. Daarnaast is de motor nauwelijks hoorbaar en echt een genot om mee te fietsen!

Naast de geweldige motor heeft Tenways ook top werk geleverd in afwerking van het frame zeker voor in deze prijsklasse. Zo zijn de meeste lasnaden netjes afgewerkt en is er voor gezorgd dat frame zo slank en licht mogelijk is geworden. Ook zijn de fietsen zeer lichtgewicht de CGO600 weegt namelijk slechts 15kg! Er is bijna nauwelijks te zien dat dit een elektrische fiets betreft. Vooral door de netjes ingebouwde accu en de kleine achterwiel motor die zelfs voorzien is van 40nm koppel!

Dat is nog niet alles! Deze fiets is zelfs voorzien van Gates drive riem aandrijving. Een aandrijflijn die zorgeloos rijden bied tot wel 30.000 km! Dit zie je normaalgesproken nooit voor deze prijsklasse. Tenways leverd de CGO600 al voor 1599 euro!

Hiernaast is de fiets ook nog eens afgemonteerd met Hydraulische Tektro schijfremmen zeer veilig en gedoseerd remmen.

Ook zijn de fietsen uitgevoerd van verschillende nieuwe technologieën. Het display is zeer goed afleesbaar en indien gewenst is de elektrische ondersteuning te vergrendelen met een wachtwoord. Hiernaast zijn de e-bikes voorzien van Bluetooth en is dus te verbinden met uw telefoon doormiddel van de Tenways APP.

Nieuwsgierig geworden???

Bekijk ons aanbod hier: Tweedehands (elektrische)fietsen – Fiets vooruit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *